Pages

Saturday, 7 June 2008

And the winner is...


There were about 50 submissions for the architectural students 'design a pavillion' contest. This was the winner. Erected in Bedford Square in February. A squirrel was very happy with it as well, running up and down the seats at the back.

6 comments:

George Townboy said...

Looks perfect for squirrels, lol. Love the photo!

FĂ©nix - Bostonscapes said...

Will it be placed there permanently? Nice photo (and pair of legs! ;D).

Abraham Lincoln said...

It is different in appearance and probably comfortable too with a breeze. I think I might like that.

marley said...

It certainly stands out! I like it :)

Carraol said...

Beautiful design and great picture of it!

Eki Qushay Akhwan said...

Well shot! Those feet hanging from the bench and that structure are nice elements that give the picture an attractive compsitional balance. Bravo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...